Stichting Nuwelijn

Overkoepelende stichting van de katholieke scholen in Gilze en Rijen - Schoolstraat 5 5124 RM Molenschot - Tel: 0161-232154

Visiedocument Kindontmoetingscentrum

In de bijlage vindt u het visiedocument Kindontmoetingscentra Nuwelijn_Muzerij:

Gids basisonderwijs 2014-2015

De Gids Basisonderwijs is een digitale informatiegids voor ouders en verzorgers. U vindt de editie voor het schooljaar 2014-2015 op Rijksoverheid.nl. De gids bevat algemene informatie over het kiezen van een school, de organisatie en werkwijze van basisscholen, de leerplicht en andere regels waar scholen en ouders zich aan moeten houden. In de gids staan links naar websites waar ouders meer informatie over een onderwerp kunnen vinden, of antwoord kunnen krijgen op specifieke vragen over het onderwijs. 
 

Consulent leerplicht

Beste ouder/verzorger,

Bij deze wil ik me graag aan u voorstellen. Mijn naam is Jojanneke de Jong en ik ben consulent Leerplicht, werkzaam bij gemeente Tilburg, afdeling Veiligheid en Wijken.

Ik ben uw nieuwe contactpersoon betreffende leerplichtzaken.

Mijn gegevens:
T: 013-5429576
M: 06 50296225
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze site:
http://www.tilburg.nl/nl/inwoners/onderwijs-en-kinderopvang/leerplicht-en-spijbelen/'

 

 

 

 

Open sollicitaties en vacatures

Open sollicitaties en vacatures
 

Wilt u graag bij Stichting Nuwelijn werken, dan raden wij u aan regelmatig op onze vacaturepagina te kijken, en gericht op een functie te solliciteren. Open sollicitaties worden door ons niet meer geregistreerd en beantwoord. 

Graag attenderen wij u op de mogelijkheid om deel te nemen aan de vervangerspool van het Centrum Personeelsvoorzieningen. Vanaf 1 januari 2016 worden vervangingen bij Stichting Nuwelijn door het CPV verzorgt.  Meer over het CPV  is terug te lezen op de website http://www.centrumpersoneelsvoorziening.nl/

Vacatures worden op de website geplaatst als ze algemeen toegankelijk zijn. Om eventuele interne vacatures te bekijken, moet u ingelogd zijn als geregistreerde gebruiker.

 

Vacatures:

Er zijn op dit moment geen vacatures. 

Reiskostenvergoeding Vervangerspool

Vervangers die van buiten de Gemeente Gilze en Rijen komen en voor Stichting  Nuwelijn vervangen, kunnen via een formulier een vergoeding aanvragen voor gemaakte reiskosten.

Via onderstaande link (bijlagen) kunt u het formulier downloaden.

Bij voorkeur per school en per periode kun je de schoolgegevens, je persoonlijke gegevens en je reiskosten invullen. Onderteken het formulier en lever het formulier in bij de desbetreffende directeur van de school. De directeur verzorgt de zending naar ons administratiekantoor Salure.