Stichting Nuwelijn

Overkoepelende stichting van de katholieke scholen in Gilze en Rijen - Schoolstraat 5 5124 RM Molenschot - Tel: 0161-232154

Aanbod VGZ zorgverzekering 2017

Goed nieuws voor u!

VGZ heeft onlangs bekend gemaakt dat haar premies voor 2017 maximaal met € 5,- per maand zullen gaan stijgen. Dit is een stuk minder dan álle andere zorgverzekeraars.

Vanaf 2017 kunt u bij VGZ terecht voor een collectieve zorgverzekering, met alle vrijheid om te kiezen wat het beste bij u past. Plus korting op uw premie!

[Zie bijlage voor meer info]

Voordelige collectieve zorgverzekeringen van Verus

Voordelige collectieve zorgverzekeringen van Verus

Korting op zorgverzekeringen

Onze schoolorganisatie is lid van Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs. Daardoor kunnen wij als medewerkers korting krijgen op twee collectieve zorgverzekeringen: Zilveren Kruis en Pro Life. Ook onze gezinsleden, vrijwilligers en gepensioneerden mogen hiervan gebruikmaken. Enkele voordelen:
• 10% korting op de basisverzekering.
• 15% op de aanvullende (tandarts)verzekeringen.
• Met het gratis pakket Extra Aanvullend Verus van Zilveren Kruis ontvangen wij als onderwijspersoneel extra fysiotherapie, psychologische hulpverlening, leefstijltraining en vervoerskosten van en naar het werk (bij medische noodzaak) bij het afsluiten van een aanvullende verzekering.

Vergelijk met je huidige polis Op www.verus.nl/zorgactie staat een vergelijkingstool waarmee je je huidige zorgpakket met het collectieve aanbod kunt vergelijken, zowel op prijs als kwaliteit.

Vragen? Neem gerust contact op met Lex Joosten van Verus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 54 25 68 14.

Tevredenheidspeilingen 2010 Scholen met Succes

Tevredenheidspeilingen 2010 Scholen met Succes

Bijlagen:
Bewaar het bestand 3573_SKON personeel 2010.pdf3573_SKON personeel 2010.pdf[Bestuursrapportage personeel SKON 2010]

Nuwelijndag 2012

- Presentatie Passend Onderwijs

- Presentatie SlimFit door KBS St. Anna

- Presentatie Kindcentrum door KBS St. Jozef

- Presentatie VAL door KBS De Brakken

- Toelichting Onderbouwd door De Drie Musketiers

- Presentatie Welkom in groep 3A door KBS de Bolster

- Presentatie OGO KBS de Bolster