Stichting Nuwelijn

Overkoepelende stichting van de katholieke scholen in Gilze en Rijen - Schoolstraat 5 5124 RM Molenschot - Tel: 0161-232154

Voordelige collectieve zorgverzekeringen van Verus

Voordelige collectieve zorgverzekeringen van Verus

Korting op zorgverzekeringen

Onze schoolorganisatie is lid van Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs. Daardoor kunnen wij als medewerkers korting krijgen op twee collectieve zorgverzekeringen: Zilveren Kruis en Pro Life. Ook onze gezinsleden, vrijwilligers en gepensioneerden mogen hiervan gebruikmaken. Enkele voordelen:
• 10% korting op de basisverzekering.
• 15% op de aanvullende (tandarts)verzekeringen.
• Met het gratis pakket Extra Aanvullend Verus van Zilveren Kruis ontvangen wij als onderwijspersoneel extra fysiotherapie, psychologische hulpverlening, leefstijltraining en vervoerskosten van en naar het werk (bij medische noodzaak) bij het afsluiten van een aanvullende verzekering.

Vergelijk met je huidige polis Op www.verus.nl/zorgactie staat een vergelijkingstool waarmee je je huidige zorgpakket met het collectieve aanbod kunt vergelijken, zowel op prijs als kwaliteit.

Vragen? Neem gerust contact op met Lex Joosten van Verus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 54 25 68 14.